Selamat Datang Ke Studio Masakan Ku

Apabila perut berbunyi,
Akal mengarahkan agar makanan dicari.

Kaki bergerak menuruti hati.
Telinga mendengar mencari keistimewaan.
Mata memandang melihat kebaikan.

Tangan mengambil tanda disukai.
Mulut mengunyah merangsang lidah.
Bekalan dihantar tanda kesepakatan.


Salam perkenalan.
Selamat datang ke studio masakanku.
Terima kasih kerana mengunjungi blog ini.
Sebagai tetamu, anda amat chef hargai.
Keceriaan anda keutamaan bagi diriku.



Wednesday, March 2, 2011

Sentuhan Segar Pada Cover Buku

Assalamualaikum dan salam sejahtera......

Pertama sekali, chef ingin memohon berbanyak kemaafan kerana buku masakan chef masih belum kunjung tiba ke kedai buku berhampiran anda. Ini adalah disebabkan proses penambaikan yang dilakukan oleh pihak penerbit terhadap 'cover' buku agar ianya lebih menarik.

Kesungguhan serta kerja keras yang ditunjukkan oleh PTS ini menunjukkan betapa 'hanya yang terbaik' sahaja yang diberikan kepada pembaca dan pengemarnya. Chef juga kagum dengan usaha yang dilakukan ini selain kepuasan menghasilkan buku masakan amat dirasai.

Namun begitu sekiranya anda inginkan buku masakan chef dengan segera, bolehlah dapatkan ia melalui pos. Sila rujuk post yang terdahulu untuk maklumat lanjut. Apa yang menariknya ialah buku masakan yang berada dalam simpanan chef ini dikira sebagai koleksi buku "limited edition". Anda takkan dapat koleksi ini di mana-mana kedai-kedai buku.

Kepada anda yang berada di Pulau Pinang terutama sekali di Seberang Jaya, demonstrasi masakan akan diadakan di Sunway Carnival Mall pada 20hb Mac dari 2 - 4 petang sempena Pesta Buku Popular. Untuk itu, jemputlah hadir sekiranya anda mempunyai kelapangan untuk memeriahkan lagi suasana pada hari tersebut.

Sehingga bertemu lagi,
sambutlah salam ikhlas dari chef khas untuk anda semua.....

Chow chi chow....

P/s: Kemudian chef masukkan cover baru buku masakan...

3 comments:

  1. as salam chef,

    sebenornya chef ni muda lagi yek..
    gambor kiri tu mcm budak belia saje..hihi

    ReplyDelete
  2. Ati: Nak kata muda lagi rasanya dah berusia. Nak kekal muda...rahsianya jgn stress sangat selain jaga pemakanan

    ReplyDelete
  3. CHEF, I NAK BLI BUKU U..
    MACAM MANA CARA?
    POS SAJA.
    norazrinsamsuddin@fama.gov.my

    ReplyDelete