tag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post6091064973723143129..comments2024-03-14T13:06:20.047+08:00Comments on Studio Masakan Chef Hussin: Udang Goreng TempuraChef Hussinhttp://www.blogger.com/profile/08965224613573036485noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-78419146536574398562011-02-18T12:15:35.022+08:002011-02-18T12:15:35.022+08:00Haleena: Tepung tempura ni tepung yang dah siap. K...Haleena: Tepung tempura ni tepung yang dah siap. Kebiasaannya tepung ini digunakan dalam masakan Jepun. Mungkin harleena boleh dapatkan di restoran Jepun...itupun kalau mereka nak jual. Rasanya tak salah kalau gunakan tepung goreng ayam.Chef Hussinhttp://studiomasakanchefhussin.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-45705352077638330922011-02-18T00:28:09.341+08:002011-02-18T00:28:09.341+08:00chef: tak de cara ke nak buat tepung tempura ni sb...chef: tak de cara ke nak buat tepung tempura ni sbb kat France ni, saya tak jumpa lagi tepung tempura...harleenahttps://www.blogger.com/profile/06339673376930359586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-32138849230088325522011-02-13T01:08:17.888+08:002011-02-13T01:08:17.888+08:00Salam ati: Udang sebaiknya dibuangkan kulit dan ke...Salam ati: Udang sebaiknya dibuangkan kulit dan kepalanya selain tali perutnya dibahagian belakang udang. Ini akan memudahkan bahan perapan yang digunakan menyerap masuk atau melekat pada isi udang. Barulah terasa sedap udang itu setelah ianya digoreng.Chef Hussinhttp://studiomasakanchefhussin.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-60694270786871782772011-02-12T17:24:56.100+08:002011-02-12T17:24:56.100+08:00as salam chef,
rupanya udang kena buang semua kul...as salam chef,<br /><br />rupanya udang kena buang semua kulit n kepala ye<br /><br />selalu kita masak ..tak buang kulit..hehe<br />tak pandai ^__^<br /><br /><br />Jom baca: <a href="http://wanati.blogspot.com/2011/02/breast-cancer.html" rel="nofollow"> Breast Cancer...??</a>Ati Masrifhttps://www.blogger.com/profile/18258674919590901081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-31402095651732073272011-02-11T12:18:34.578+08:002011-02-11T12:18:34.578+08:00Ummi: Thanks. Sentuhan food stylist atau penggayaa...Ummi: Thanks. Sentuhan food stylist atau penggayaan makanan cuba digunakan dalam setiap makanan yang chef hidangkan. Secara tidak langsung ianya dapat menarik hati orang untuk mencubanya. Selamat mencuba....Chef Hussinhttp://studiomasakanchefhussin.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-19788473461073888872011-02-10T22:03:31.717+08:002011-02-10T22:03:31.717+08:00salam Chef, waaah terliurnya tgk udang tertonggek ...salam Chef, waaah terliurnya tgk udang tertonggek dlm bekas tuh...nampak sungguh rangup! Nice pic!Ummihttps://www.blogger.com/profile/05959086982995480870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-1368048171012362342011-02-06T22:54:50.651+08:002011-02-06T22:54:50.651+08:00Puan suri: Biasa je...saya buat apa yg termampu
Ni...Puan suri: Biasa je...saya buat apa yg termampu<br />Nieza: Cubalah...ianya memang mudahChef Hussinhttp://studiomasakanchefhussin.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-21972408613909244052011-02-06T16:06:28.007+08:002011-02-06T16:06:28.007+08:00wah sungguh menarik harus dicuba ni:)wah sungguh menarik harus dicuba ni:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04487277106358028203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-840733762130603249.post-48725170715457746552011-02-06T15:54:54.695+08:002011-02-06T15:54:54.695+08:00masakan chef memang ekslusif..masakan chef memang ekslusif..suri solehahhttps://www.blogger.com/profile/02042802698053873431noreply@blogger.com